Tweet

Sider

9. februar 2011

Sånn går no dagan...

Jeg har nesten fått meg et rutineliv her i Montezuma. Hver ukedag står jeg opp halv åtte, spiser et eple, dreper et insekt og pakker ryggsekken med spanske gloser før jeg legger av gårde til klasserommet fem meter utenfor døra mi.
Spanskundervisning
Etter spansken drar vi på stranda, tusler rundt i byen eller plager de innfødte

På vei til surfinga stopper vi ofte og spiser sushi på stranda


I går hadde jeg sushi til alle måltidene. Mens jeg satt på sushiresturanten og speidet utover havet så jeg plutselig en gjeng med delfiner som vinket til meg. De hoppet og lekte i vannet, og jeg fikk nesten litt dårlig samvittighet der jeg satt og knasket i meg vennene deres akkurat som om ingenting hadde skjedd. Men man kan jo ikke alltid gjøre alle til lags!!

Driiiid god sushi!!

Gjør oss klare for vannet! Dessverre mangler jeg surfebilder.
Kidsa klarer ikke å knipse like raskt som jeg surfer :(


På vei hjem igjen etter to timer i vannet!
En skummel strand med masse stokker.
Nesten hjemme

Vel hjemme hopper vi i dusjen og krysser fingrene for at det er vann i rørene. Uansett resultat drar vi ut og spiser eller slapper av et eller annet sted. Noen ganger på restauranten Sano Banano, som viser filmer hver kveld, noen ganger på Chicos for å ta ei lystig øl og noen ganger frister hengekøyene med en tragisk bok aller mest.

Lagoppstilling før middag - et lite knippe dyktige studenter

Nå må jeg spriiinge. Sushi og surfing venter J

2 kommentarer:

  1. Ikke mye forandring fra hjemme i Oscarsgate hvor du stopp kl 8, spiste et halvt eple,sparka til en valp, slang noen spanske gloser etter meg og spytta etter kyssende kjærestepar i Frognerparken på vei til jobb!Men alt blir så mer sjarmerende når sola skinner:)
    Btw Ser at de har satt den glupeste studenten i midten av bildet!! Love u :)

    SvarSlett
  2. Hahahaha... Du din lange rakker. Du skulle hatt deg en lusing. Og det skulle jammen meg fillebikkja di og fillesøstra mi også. Løøøts and løøts of løøøve <3

    SvarSlett